Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Podmol Brothers Limitovaná Edice 100 kusů W01P.13115.A

Brand: Prim
Acest ceas Prim ediție limitată de lux a fost creat în colaborare cu Libor Podmol, campion mondial la Freestyle Motocross. Libor a călătorit lumea cu Freestyle Motocross, a devenit campion mondial ,… Descriere și parametrii

Descriere

Acest ceas Prim ediție limitată de lux a fost creat în colaborare cu Libor Podmol, campion mondial la Freestyle Motocross.

Libor a călătorit lumea cu Freestyle Motocross, a devenit campion mondial, a făcut lungmetrajul Tomorrow Will Be Better (îl puteți descărca pe iTunes ), cu care a câștigat și Golden Lion Statue. În 2013 a devenit primul pilot non-american care a câștigat disciplina StepUP la Jocurile Olimpice de Sport extreme Xgames.

În 2015 a reușit să câștige cursa Cupei Mondiale din China și, la sfârșitul anului, a suferit o transformare spirituală și a început să practice meditația, yoga și filozofia.

În 2016, Libor a câștigat din nou XGames, iar în noiembrie publică prima sa carte Libor Podmola´s Jurnal .


În interiorul ceasului se află Swiss Ronda 5030.D, care asigură mișcarea fără probleme a ceasului. Cadranul lor negru, acoperit cu un cristal de safir anti-reflector care își păstrează strălucirea timp de mai mulți ani, se bazează pe un aspect modern - decorat cu trei cronografii cu funcție cronometru și secunde prime time, dată, mâini luminescente puternice, dar cele mai distinctive Fratilor) la ora 12. Ceasul este fixat la încheietura mâinii printr-o curea de piele de calitate. De asemenea, ATM-ul 10 waterproof vă va încânta, permițându-vă să înotați cu ceasul. Pariați pe aceste ceasuri Prim lux și nu veți regreta.

Mai multe informații despre această ediție limitată AICI .

Observații

Ceasul se livrează în Primcutia originală Prim.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri cehe
Cronograf
3 cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Lățimea curelușei
24 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - Acoperire PVD
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
antireflex - safir
Impermiabilitate
100m- înnot
Hmotnost
110
Dimensiune
45 x 53 x 12 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Luminiscență
indicator și index
Tahimetru
taheometru
zile
:
ore
:
minute
:
secunde