Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Retro CZ 2019 W01P.13116.E

Brand: Prim
Ceasul Prim din colecția Retro CZ 2019 este un accesoriu cu adevărat excepțional. La prima vedere veți fi încântat de cadranul argintiu, care arată trei cronografii cu funcție de zi a săptămânii, un… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasul Prim din colecția Retro CZ 2019 este un accesoriu cu adevărat excepțional. La prima vedere veți fi încântat de cadranul argintiu, care arată trei cronografii cu funcție de zi a săptămânii, un indicator de lună și 24 de ore. Nume mari care sunt sigur că vor fi pe plac, numele cehe din zilele săptămânii și luni . Există, de asemenea, o ștampilă de date utilă în poziția de trei ore. Toate acestea sunt acoperite cu un cristal de safir care este încă la fel de strălucitor chiar și după ani. Ceasul este alimentat de o mișcare automată . Carcasa din aur este confecționată din oțel inoxidabil de înaltă calitate, iar ceasul este fixat la încheietură cu o curea din piele naturală de înaltă calitate.
Fiecare model din această colecție specială a fost produs în doar 35 de piese. Pariați pe un ceas Prim care îl puteți purta cu mândrie.

Observații

Ceasul se livrează în Primcutia originală Prim.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri cehe
Cronograf
3 cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Lățimea curelușei
22 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
automat - mecanice la mișcarea mânilor
Carcas
oțel - aurit - Acoperire PVD
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
cafeniu
Sticlă
safir
Impermiabilitate
50 m - duș
Hmotnost
95
Dimensiune
45 x 53 x 14 mm

Funcție

Indicator dată
zile în săptămână - Datieră
zile
:
ore
:
minute
:
secunde