Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Wood Smart I E07P.3955.92

Brand: Prim
Simplitatea este frumusețea. Conform acestei reguli, designerii Prim abordat acest model, care combină impresionant griul din ce în ce mai popular cu albul . ceas corp gri din contraste lemn frumos… Descriere și parametrii
Design de culoare (2):
Mai

Descriere

Simplitatea este frumusețea. Conform acestei reguli, designerii Prim abordat acest model, care combină impresionant griul din ce în ce mai popular cu albul . ceas corp gri din contraste lemn frumos cu cadran alb și metal cifre imprimate în 3D pe poziția unsprezece și ora șase. Designul simplu, curat și necomplicat este cu adevărat extrem de elegant.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri cehe
tipul de ceasuri
de perete
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
lemnâ
Dimensiune
395 x 395 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde