Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Wood Smart II E07P.3955.90

Brand: Prim
Datorită formei sale universale, ceasul rotund este foarte popular și căutat. Dacă îți place un joc impresionant de contrast, atunci acest model este potrivit pentru tine. Ceasul de perete este… Descriere și parametrii
Design de culoare (2):
Mai

Descriere

Datorită formei sale universale, ceasul rotund este foarte popular și căutat. Dacă îți place un joc impresionant de contrast, atunci acest model este potrivit pentru tine. Ceasul de perete este realizat din lemn negru . Cifrele albe mari care sunt ușor de citit vor oferi un contrast binevenit. Acest lucru face ca cadranul să fie clar și ușor de văzut. În plus, este frumos decorat cu cifre metalice în design 3D la 12 și 6.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri cehe
tipul de ceasuri
de perete
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
lemnâ
Dimensiune
395 x 395 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde