Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

P5A039X1

Brand: Pulsar
Ceasurile Pulsar vor fi apreciate de toți sportivii la prima vedere. Afisajul digital ofera date perfect lizibile - pe langa ora curenta puteti folosi data, alarma, cronometrul sau ora mondiala.… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile Pulsar vor fi apreciate de toți sportivii la prima vedere. Afisajul digital ofera date perfect lizibile - pe langa ora curenta puteti folosi data, alarma, cronometrul sau ora mondiala. Iubitorii de apă vor aprecia rezistența apei până la 100 de metri, datorită căreia puteți înota chiar cu ceasul. Carcasa din oțel inoxidabil și curea imitație de carbon se bazează pe o combinație impresionantă de negru-roșu care arată pur și simplu perfect. Tratează-te cu un supliment care va deveni o parte indispensabilă a aventurilor tale zilnice.

Observații

Ceasul se livrează în Pulsarcutia originală Pulsar.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Lățimea curelușei
21 mm
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - Acoperire PVD
Curea
textil
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
100m- înnot
Hmotnost
80
Dimensiune
44 x 50 x 13 mm

Funcție

Indicator dată
calendar
Alte
ora mondială
Alarmă
budík
Iluminare
LED
Cronometru
cu o precizie de 1/100 a doua
zile
:
ore
:
minute
:
secunde