Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

PH8464X1

Brand: Pulsar
Ceasurile Pulsar sunt perfecte pentru toate doamnele cărora le plac accesoriile de modă. Cadranul lor acoperit cu o mame fragedă de perle pariază pe un aspect clasic - decorat cu mâini fine și… Descriere și parametrii
Design de culoare (2):
Mai

Descriere

Ceasurile Pulsar sunt perfecte pentru toate doamnele cărora le plac accesoriile de modă. Cadranul lor acoperit cu o mame fragedă de perle pariază pe un aspect clasic - decorat cu mâini fine și argintii. Carcasa este din oțel placat cu aur de înaltă calitate, precum și o tracțiune din Milano care se adaptează circumferinței încheieturii mâinii, fără a fi nevoie de scurtare profesională. Tratează-te cu un accesoriu care se potrivește atât hainelor tale, cât și ținutelor casual confortabile.

Observații

Ceasul se livrează în Pulsarcutia originală Pulsar.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
aurit - oțel
Curea
aurit - brățară milanese
Culoarea curelei/brățării
aur roz
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
33 x 37 x 7 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde