Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

PJ6109X1

Brand: Pulsar
Indiferent dacă porți o cămașă sau o cămașă confortabilă pentru petrecerea timpului liber, ceasurile Pulsar îți vor regla întotdeauna ținuta. Cadranul lor într-un pariu plăcut de un albastru închis… Descriere și parametrii

Descriere

Indiferent dacă porți o cămașă sau o cămașă confortabilă pentru petrecerea timpului liber, ceasurile Pulsar îți vor regla întotdeauna ținuta. Cadranul lor într-un pariu plăcut de un albastru închis pe un aspect clasic - decorat cu mâini și indici de argint, există și o etichetă de date cu un indicator de zi a poziției 3. Poziția și carcasa sunt realizate din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Bucurați-vă de un supliment care nu vă dezamăgește niciodată.

Observații

Ceasul se livrează în Pulsarcutia originală Pulsar.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
39 x 44 x 8 mm

Funcție

Indicator dată
zile în săptămână - Datieră
zile
:
ore
:
minute
:
secunde