Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

PM2279X1

Brand: Pulsar
Ceasurile Pulsar sunt perfecte pentru toate doamnele cu un gust de accesorii elegante. Cadranul lor argintiu se bazează pe un aspect clasic - decorat cu mâini fine și indexuri. Carcasa lor minusculă… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile Pulsar sunt perfecte pentru toate doamnele cu un gust de accesorii elegante. Cadranul lor argintiu se bazează pe un aspect clasic - decorat cu mâini fine și indexuri. Carcasa lor minusculă este realizată din oțel inoxidabil de înaltă calitate, precum și tracțiunea Milan care fixează ceasul la încheietura mâinii. Tratează-te cu un supliment care se potrivește cu adevărat la toate.

Observații

Ceasul se livrează în Pulsarcutia originală Pulsar.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel - brățară milanese
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
27 x 31 x 7 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde