Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

PM3133X1

Brand: Pulsar
Ceasurile Pulsar sunt preferatele fiecărui gentleman modern. Cadranul lor metalic întunecat este decorat cu mâini și indici de bronz care conferă întregului aspect inconfundabil, veți aprecia, de… Descriere și parametrii
Design de culoare (2):
Mai

Descriere

Ceasurile Pulsar sunt preferatele fiecărui gentleman modern. Cadranul lor metalic întunecat este decorat cu mâini și indici de bronz care conferă întregului aspect inconfundabil, veți aprecia, de asemenea, trei cronografii cu funcție cronometru și ștampilă data în poziția 4. Carcasa este din oțel inoxidabil de înaltă calitate, precum și cursa pentru fixarea încheieturii. Bucurați-vă de un supliment care nu vă dezamăgește niciodată.

Observații

Ceasul se livrează în Pulsarcutia originală Pulsar.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Cronograf
3 cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
41 x 47 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Cronometru
cu o precizie de 1.10 secunde, max. 60 minute
zile
:
ore
:
minute
:
secunde