Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Solar PX3153X1

Brand: Pulsar Cod: hPU834

Descriere

Fie că vă petreceți noaptea la o petrecere sălbatică sau la domiciliu , cu o carte bună, ceas marca Pulsar va fi întotdeauna cel mai bun partener. Fața lor luminoasă împodobită cu mâinile și indici luminescente, care , după iluminare asigură lizibilitatea perfectă a timpului, chiar și pe timp de noapte. Există, de asemenea, un dater poziționat la a treia carcasă și forța de tracțiune sunt realizate din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Iubitorii de apă vor aprecia rezistent la apă până la 100 de metri, care vă permite să urmăriți și să înoate. Cel mai mare activ al acestui model, dar este cu siguranta energia solară, datorită căreia nu trebuie să se ocupe de înlocuirea bateriei - expune doar ocazional ceasul la lumina zilei. Pariați pe accesoriu care nu te lasă în jos.

Observații

Ceasul se livrează în Pulsarcutia originală Pulsar.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie solară
Carcas
oțel - parțial cu acoperire PVD
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
100m- înnot
Dimensiune
41 x 48 x 11 mm

Funcție

Luminiscență
indicator și index

Produkt je také v sekcích

Brand: Pulsar

Pulsar marca înmatriculate pentru prima dată vr. 1970 compania Timp Computer Inc.. primul ceas digital cu LED din lume, iar numele Pulsar a fost pentru scurt timp de la lansare sinonim cu tehnologia de ultimă oră. Sistem LED, cu toate acestea, nu a fost la fel de succes ca LCD său rival oferite de Seiko. În. 1,977 cumparat marca Pulsar filiala sa bazat în Statele Unite și în 1979 brandul a fost introdus pe piata cu sloganul "Mereu cu un pas înainte. Tehnologia. În valoare. "El a devenit imediat o senzație. Pulsar ofera nu numai originalitatea design, dar, de asemenea atentia pentru detaliu în producție.

Pulsar
zile
:
ore
:
minute
:
secunde