Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

C214J315

Brand: Q & Q
Nu există niciodată suficiente accesorii clasice care să se potrivească cu adevărat la toate. Nu uita de ele și nu-ți croiți ceasurile de la încheieturi de la brandul popular Q&Q . Cadranul lor… Descriere și parametrii
Design de culoare (3):
Mai

Descriere

Nu există niciodată suficiente accesorii clasice care să se potrivească cu adevărat la toate. Nu uita de ele și nu-ți croiți ceasurile de la încheieturi de la brandul popular Q&Q . Cadranul lor albastru închis este decorat cu mâini și numere distinctive, ceea ce face timpul să fie ușor de citit. Încheietura este fixată de o curea din piele neagră, cu un model de crocodil și cusături contrastante. Beneficiați de un supliment care va deveni un însoțitor indispensabil în viața de zi cu zi.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
metal comun
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
40 x 44 x 8 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde