Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

CE01J201

Brand: Q & Q
Ceasurile Q&Q se vor îndrăgosti de toate doamnele cărora le plac accesoriile atemporale și la modă. Cadranul lor argintiu la prima vedere va atrage trei sub-cadran cu data, ziua săptămânii și 24 de… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile Q&Q se vor îndrăgosti de toate doamnele cărora le plac accesoriile atemporale și la modă. Cadranul lor argintiu la prima vedere va atrage trei sub-cadran cu data, ziua săptămânii și 24 de ore. Coroana cu cristale încorporate este realizată din oțel inoxidabil, la fel și tragerea pe încheietura mâinii. Tratează-te cu un supliment care nu te va dezamăgi.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
3 cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Decorare
pietre din sticlă
Dimensiune
36 x 40 mm

Funcție

Alte
cardan 24 ore
Indicator dată
zile în săptămână - Datieră
zile
:
ore
:
minute
:
secunde