Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

GW87J001

Brand: Q & Q
Ceasul de la popularul brand Q&Q este perfect pentru toți bărbații cu sport. Carcasa lor masivă arată elegantă și este cu adevărat inconfundabilă. Cadranul se bazează pe o combinație de timp… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasul de la popularul brand Q&Q este perfect pentru toți bărbații cu sport. Carcasa lor masivă arată elegantă și este cu adevărat inconfundabilă. Cadranul se bazează pe o combinație de timp analog reprezentat de mâini luminescente și afișaje digitale pentru a vă oferi o serie de funcții utile - cronometru, cronometru, calendar sau alarmă. De asemenea, veți aprecia rezistența la apă de până la 100 de metri , ceea ce vă permite să înotați cu ceasul de la încheietură. Trăiește-te cu un supliment care devine un tovarăș indispensabil pentru aventura ta.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
plast
Curea
plast
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
plastic
Impermiabilitate
100m- înnot
Dimensiune
50 x 54 mm

Funcție

Alte
1224 regim orar - iluminat - ceas dual
Alarmă
5x (budík)
Luminiscență
indicator
Iluminare
iluminare electrică
Cronometru
cu o precizie de 1/100 a doua
Taimer
1
zile
:
ore
:
minute
:
secunde