Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Q892J522

Brand: Q & Q
Ceasul de la Q&Q popular este realizat pentru un gentleman modern, cu un stil de încântare pentru clasici. La prima vedere, vei fi atras de un cadran întunecat, cu mâini distinctive și indexuri… Descriere și parametrii
Design de culoare (3):
Mai

Descriere

Ceasul de la Q&Q popular este realizat pentru un gentleman modern, cu un stil de încântare pentru clasici. La prima vedere, vei fi atras de un cadran întunecat, cu mâini distinctive și indexuri conice treptat, care asigură o lizibilitate perfectă a timpului. Ceasul este tuns la încheietura mâinii de o curea de piele maro cu matlasare delicată. Indiferent dacă porți un kit sport sau o cămașă călcată cu grijă, nu vei păși niciodată lângă ea cu acest accesoriu.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
metal comun - Acoperire PVD
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
cafeniu
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
42 x 46 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde