Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

QA09J201

Brand: Q & Q
Indiferent dacă porți o ținută formală sau sport, ceasurile Q&Q vor sublinia întotdeauna aspectul tău. Cadranul lor argintiu este împodobit cu cristale clare în locul indexurilor, care strălucesc… Descriere și parametrii

Descriere

Indiferent dacă porți o ținută formală sau sport, ceasurile Q&Q vor sublinia întotdeauna aspectul tău. Cadranul lor argintiu este împodobit cu cristale clare în locul indexurilor, care strălucesc de fiecare dată când te miști. Carcasa metalică și cursa în culoarea argintie conferă întregului aspect atemporal. Decorați cu un supliment care nu vă va deranja.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
metal comun
Curea
metal comun
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Decorare
pietre din sticlă
Dimensiune
36 x 40 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde