Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

QA20J202

Brand: Q & Q
Ceasurile de la Q&Q populare vor fi apreciate de toți iubitorii designului clasic. Cadranul lor albastru închis atrage cu mâinile înguste fine și indici în culoarea argintie. Ceasul este tăiat la… Descriere și parametrii
Design de culoare (2):
Mai

Descriere

Ceasurile de la Q&Q populare vor fi apreciate de toți iubitorii designului clasic. Cadranul lor albastru închis atrage cu mâinile înguste fine și indici în culoarea argintie. Ceasul este tăiat la încheietura mâinii printr-o tracțiune din oțel din Milano, care se adaptează la circumferința încheieturii mâinii, fără a fi nevoie de scurtare profesională. Decorați cu un accesoriu care se potrivește cu adevărat la toate.

Parametrii

Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Model strojku
Miyota 2035
Carcas
metal comun
Curea
oțel - brățară milanese
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
40 x 44 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde