Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

QA21J222

Brand: Q & Q
Indiferent dacă porți o rochie romantică sau cămașa preferată de blugi, ceasurile Q&Q îți vor regla întotdeauna ținuta. Cadranul lor negru este împodobit cu cristale clare, care strălucesc frumos.… Descriere și parametrii
Design de culoare (5):

Descriere

Indiferent dacă porți o rochie romantică sau cămașa preferată de blugi, ceasurile Q&Q îți vor regla întotdeauna ținuta. Cadranul lor negru este împodobit cu cristale clare, care strălucesc frumos. Ceasul este tăiat la încheietura mâinii printr-o lovitură din Milano realizată din oțel care se adaptează la circumferința fiecărui încheiet, fără a fi nevoie de scurtare profesională. Beneficiați de un supliment care vă subliniază farmecele naturale.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
metal comun
Curea
oțel - brățară milanese
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Decorare
pietre din sticlă
Hmotnost
43
Dimensiune
30 x 34 x 7,3 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde