Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

QA21J422

Brand: Q & Q
Ceasul Q&Q este perfect pentru toate doamnele care iubesc accesoriile atemporale. Cadranul lor întunecat arată foarte clar - este decorat cu indicii punctivi întreprinse cu cristale strălucitoare și… Descriere și parametrii
Design de culoare (6):

Descriere

Ceasul Q&Q este perfect pentru toate doamnele care iubesc accesoriile atemporale. Cadranul lor întunecat arată foarte clar - este decorat cu indicii punctivi întreprinse cu cristale strălucitoare și mâini înguste de bronz care se potrivesc cu carcasa aurită roz. Încheietura este încheiată la Milano cu un finisaj PVD întunecat, care se adaptează la circumferința încheieturii, fără a fi nevoie de scurtare profesională. Decorați cu un supliment care nu vă dezamăgește niciodată.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
metal comun - aurit
Curea
oțel - brățară milanese - Acoperire PVD
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Decorare
pietre din sticlă
Dimensiune
30 x 34 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde