Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

QZ00J204

Brand: Q & Q
Ceasurile de la popularul brand Q&Q vor încânta toți iubitorii de accesorii atemporale. Fața lor albă de ceas se bazează pe un aspect clasic - decorat cu mâini și numere îndrăznețe pentru a asigura o… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile de la popularul brand Q&Q vor încânta toți iubitorii de accesorii atemporale. Fața lor albă de ceas se bazează pe un aspect clasic - decorat cu mâini și numere îndrăznețe pentru a asigura o lizibilitate perfectă a timpului. Încheietura este fixată printr-o tracțiune din oțel. Indiferent dacă plecați la un prânz de afaceri sau la un film cu prietenii, nu veți fi niciodată în mișcare cu acest ceas.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
metal comun
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
39 x 43 x 8 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde