Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

QZ10J218

Brand: Q & Q
Ceasurile Q&Q sunt perfecte pentru orice gentleman modern. Cadranul lor albastru închis este aliniat cu cifre romane, care adaugă o notă de stil retro atât de popular. Vă va interesa cu siguranță un… Descriere și parametrii
Design de culoare (2):
Mai

Descriere

Ceasurile Q&Q sunt perfecte pentru orice gentleman modern. Cadranul lor albastru închis este aliniat cu cifre romane, care adaugă o notă de stil retro atât de popular. Vă va interesa cu siguranță un sub-cadran cu funcție de fază lună atipică . Ceasul este fixat la încheietura mâinii printr-o tracțiune din oțel inoxidabil. Tratează-te cu un accesoriu care se potrivește atât costumului tău, cât și ținutelor casual confortabile.

Parametrii

Cronograf
1 cronograf
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
metal comun
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
40 x 45 mm

Funcție

Alte
fazele lunii
zile
:
ore
:
minute
:
secunde