Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

VP47J030

Brand: Q & Q
Vrei să fii sigur că copilul tău va avea întotdeauna o imagine de ansamblu asupra orei curente? Atunci nu faceți compromisuri și obțineți un ceas frumos pentru copii de la brandul popular Q&Q .… Descriere și parametrii
Design de culoare (4):

Descriere

Vrei să fii sigur că copilul tău va avea întotdeauna o imagine de ansamblu asupra orei curente? Atunci nu faceți compromisuri și obțineți un ceas frumos pentru copii de la brandul popular Q&Q . Minusculul cadran albastru este decorat cu mâini și numere galbene frumos lizibile, care asigură o lizibilitate perfectă a timpului. Cel mai mult, cu toate acestea, fiecare copil se va îndrăgosti de o curea cu polka galbene care fixează ceasul la încheietura mâinii. Avantajul este și rezistența la apă de până la 100 de metri, datorită căreia copiii pot urmări piscina. Tratează-ți copiii un supliment care nu te va obosi.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
mică (lățime până la 2,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
plast
Curea
plast
Culoarea curelei/brățării
albastru
Sticlă
plastic
Impermiabilitate
100m- înnot
Hmotnost
15
Dimensiune
24 x 27 x 8,5 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde