Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

VP60J002

Brand: Q & Q Cod: hQQ185

Descriere

Ceasurile de la atelierul brandului popular Q & Q sunt făcute pentru toate doamnele cu o pasiune pentru accesorii sportive. Fața lor întunecată este decorată cu mâini și cifre distinctive pentru a asigura citirea perfectă a timpului. Carcasa din plastic formează un întreg unit cu o curea sport neagră. De asemenea, veți aprecia rezistența la apă de până la 100 de metri, datorită căruia puteți înota chiar și cu ceasul pe încheietura mâinii. Decorează cu un add-on care este partenerul perfect pentru activitățile dvs. de petrecere a timpului liber.

Parametrii

Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
plast
Curea
plast
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
plastic
Impermiabilitate
100m- înnot
Dimensiune
32 x 36 x 8 mm

Funcție

Luminiscență
indicator
Brand: Q & Q

Marca Q & Q apartine binecunoscutului grup CITIZEN japonez si a fost pe piata de mai bine de 30 de ani si a fost comercializata in Republica Ceha incepand cu anul 1990. Calitatea la un pret foarte avantajos face din aceasta marca una dintre cele mai bine vandute branduri din lume. Există o gamă largă de modele pentru toate generațiile - de la clasic, elegant la sport și digital, de la care toată lumea alege cu adevărat să se potrivească cu gustul lor. Există adesea comunicate de presă pe piață.

Q & Q
zile
:
ore
:
minute
:
secunde