Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

VQ86J012

Brand: Q & Q
Ceasurile de la popularul brand Q&Q vor încânta orice copil legat de școală cu un penibil pentru culori colorate. Cadranul lor este aliniat cu cifre viu colorate care fac timpul să fie mereu ușor de… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile de la popularul brand Q&Q vor încânta orice copil legat de școală cu un penibil pentru culori colorate. Cadranul lor este aliniat cu cifre viu colorate care fac timpul să fie mereu ușor de citit. Încheietura este fixată cu o curea de plastic neagră. Pariați pe un accesoriu care se va îndrăgosti la prima vedere.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
plast
Curea
plast
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
100m- înnot
Hmotnost
25
Dimensiune
35 x 39 x 9 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde