Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

VR19J005

Brand: Q & Q
Ceasul de la popularul brand Q&Q este perfect pentru toți școlarii din sport. Cadranul lor albastru închis este decorat cu mâini și indici distintivi care asigură o lizibilitate perfectă a timpului.… Descriere și parametrii
Design de culoare (3):
Mai

Descriere

Ceasul de la popularul brand Q&Q este perfect pentru toți școlarii din sport. Cadranul lor albastru închis este decorat cu mâini și indici distintivi care asigură o lizibilitate perfectă a timpului. Culoarea neagră se mândrește și cu o carcasă și o curea. Detaliile roșii oferă întregului acces corect. Iubitorii de apă vor aprecia rezistența apei până la 100 de metri, ceea ce vă permite să înotați cu ceasul de la încheietură. Tratează-ți copiii un supliment care va deveni un însoțitor indispensabil pentru activitățile sale.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
plast
Curea
plast
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
plastic
Impermiabilitate
100m- înnot
Dimensiune
33 x 37 mm

Funcție

Luminiscență
indicator
zile
:
ore
:
minute
:
secunde