Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

VR70J007

Brand: Q & Q
Ceasul de la popularul brand Q&Q este perfect pentru toți bărbații care iubesc accesoriile sportive. Cadranul lor negru este decorat cu mâini luminescente și cifre portocalii pentru o lizibilitate… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasul de la popularul brand Q&Q este perfect pentru toți bărbații care iubesc accesoriile sportive. Cadranul lor negru este decorat cu mâini luminescente și cifre portocalii pentru o lizibilitate perfectă a timpului. Carcasa din plastic se potrivește cu cureaua de sport neagră. De asemenea, veți aprecia rezistența la apă de până la 100 de metri, datorită căreia puteți chiar să vă uitați la ceas cu încheietura cu o înot. Decorați cu un accesoriu care este un însoțitor ideal pentru activitățile dvs. de agrement.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
plast
Curea
plast
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
plastic
Impermiabilitate
100m- înnot
Dimensiune
39 x 43 mm

Funcție

Luminiscență
indicator și index
zile
:
ore
:
minute
:
secunde