Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

VR75J004

Brand: Q & Q
Fiecare fetiță îi place să se decoreze devenind accesorii. Faceți un zâmbet pe fața ei cu un cadou Q&Q . La prima vedere, cadranul lor alb atrage cu numere distinctive care asigură o lizibilitate… Descriere și parametrii

Descriere

Fiecare fetiță îi place să se decoreze devenind accesorii. Faceți un zâmbet pe fața ei cu un cadou Q&Q . La prima vedere, cadranul lor alb atrage cu numere distinctive care asigură o lizibilitate perfectă a timpului. Carcasa din plastic roz închis este atașată perfect la cureaua din silicon mai ușoară, rezistentă la deteriorare. În lunile de vară veți aprecia rezistența la apă de până la 100 de metri, datorită căreia micul purtător cu ceas poate chiar să înoate.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
plast
Curea
plast
Culoarea curelei/brățării
roz
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
100m- înnot
Dimensiune
30 x 34 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde