Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

R2305FX9

Brand: Lorus
ceasuri frumoase de la branduri populare atelier Lorus la prima vedere , se îndrăgostește de fiecare copil. Culoarea neagră este potrivit pentru aproape orice, doar o anumită rezistență la apă de 100… Descriere și parametrii

Descriere

ceasuri frumoase de la branduri populare atelier Lorus la prima vedere , se îndrăgostește de fiecare copil. Culoarea neagră este potrivit pentru aproape orice, doar o anumită rezistență la apă de 100 de metri, prin care copiii pot viziona și înot. Tratați mai mic accesoriul pe care le primi doar obosit.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
plast
Curea
poliuretan
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
plastic
Impermiabilitate
100m- înnot
Dimensiune
29 x 34 x 12 mm

Produsul este, de asemenea, în secțiunile