Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Multifunction Retro 16632/3

Brand: Festina
Ceasurile de la atelierul popular al mărcii Festina la prima vedere vor iubi pe toți domnii cu accesoriile vechi. Cantonul lor negru vine cu două cronografe de design cu dată și ceas 24 ore, datorită… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile de la atelierul popular al mărcii Festina la prima vedere vor iubi pe toți domnii cu accesoriile vechi. Cantonul lor negru vine cu două cronografe de design cu dată și ceas 24 ore, datorită mâinilor luminescente pe care le puteți vedea perfect și la ora actuală. Pe încheietura mâinii, ceasul este strâns de o tragere de oțel inoxidabil. Răsfățați-vă cu un add-on care întotdeauna vă transformă într-un adevărat domn.

Observații

Ceasul se livrează în Festinacutia originală Festina.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
2 cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Hmotnost
158
Dimensiune
46 x 52 x 12 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Alte
cardan 24 ore
Luminiscență
indicator

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde