Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Dárková sada The Boxy BMWMG-X240

Brand: Rosefield
Nu știi ce cadou să-i mulțumești iubitei tale? Rosefield cadouri Rosefield este cel potrivit. Dispune de ceasuri din colecția The Box. Fața lor de ceas se bazează pe un aspect clasic - decorat cu… Descriere și parametrii
Design de culoare (9):

Descriere

Nu știi ce cadou să-i mulțumești iubitei tale? Rosefield cadouri Rosefield este cel potrivit. Dispune de ceasuri din colecția The Box. Fața lor de ceas se bazează pe un aspect clasic - decorat cu mâini minuscule și indici. Carcasa pătrată mai mică este făcută din alamă aurită . Încheietura este fixată printr-o tracțiune din oțel. Kit-ul include și o cursă din oțel din Milano, care poate fi înlocuită în orice moment. Pariați pe un cadou care amesteca scântei vesele în ochii ei.

Parametrii

Mărimea
mică (lățime până la 2,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Lățimea curelușei
14 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
aurit - alamă - Acoperire PVD
Curea
brățară milanese - aurit - oțel - Acoperire PVD
Culoarea curelei/brățării
aurie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
22 x 24 x 6,4 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
zile
:
ore
:
minute
:
secunde