Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

The Boxy White Sunray Cognac Gold QSCG-Q029

Brand: Rosefield
Ceasurile Rosefield sunt perfecte pentru femeile cărora le place să decoreze accesorii la modă. La prima vedere, veți fi atras de un cadran cu model alb, cu mâini aurite, cu indexuri și o ștampilă… Descriere și parametrii
Design de culoare (8):

Descriere

Ceasurile Rosefield sunt perfecte pentru femeile cărora le place să decoreze accesorii la modă. La prima vedere, veți fi atras de un cadran cu model alb, cu mâini aurite, cu indexuri și o ștampilă pentru data de la ora trei. Ceasul este fixat la încheietura mâinii cu o curea de piele autentică. Dacă te-ai săturat de curea, poți pur și simplu să decuplezi cureaua și să o atașezi de oricare alta.
Pariați pe ceasurile Rosefield, care vor fi întotdeauna o vedetă.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
aurit - oțel - Acoperire PVD
Curea
piele - easy click
Culoarea curelei/brățării
cafeniu
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Hmotnost
50
Dimensiune
26 x 28 x 6,8 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde