Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

The Chrono White Gold

Brand: Rosefield
Dacă vă place să decorați accesorii la modă , atunci nu trebuie să ratați ceasurile Rosefield . Cadranele aurii cu indici în miniatură sunt eliminate pe cadran și chiar dacă există trei cronografii… Descriere și parametrii
Design de culoare (2):
Mai

Descriere

Dacă vă place să decorați accesorii la modă, atunci nu trebuie să ratați ceasurile Rosefield . Cadranele aurii cu indici în miniatură sunt eliminate pe cadran și chiar dacă există trei cronografii cu funcție cronometru, cadranul este perfect lizibil. Carcasa și tracțiunea sunt realizate din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Decorați-vă încheietura cu un ceas Rosefield și bucurați-vă de atenția din împrejurimi.

Parametrii

Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Cronograf
3 cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
aurit - oțel - Acoperire PVD
Curea
aurit - oțel - Acoperire PVD
Culoarea curelei/brățării
aurie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Hmotnost
90
Dimensiune
33 x 37 mm

Funcție

Alte
cardan 24 ore
Cronometru
cu precizie 11 sucundă, max. 30 minute
zile
:
ore
:
minute
:
secunde