Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

21268-02

Brand: Royal London
Fie că purtați o ținută casual confortabilă sau o ținută formală, ceasurile Royal London vor fi întotdeauna cel mai bun accesoriu. Cadranul lor strălucitor atrage la prima vedere sub-cadranul… Descriere și parametrii

Descriere

Fie că purtați o ținută casual confortabilă sau o ținută formală, ceasurile Royal London vor fi întotdeauna cel mai bun accesoriu. Cadranul lor strălucitor atrage la prima vedere sub-cadranul strălucitor cu o excentrică mână secundară, cristale clare pot fi găsite pe indexuri. Carcasa din oțel inoxidabil de înaltă calitate este încununată de o lunetă modelată. Încheietura este fixată de o curea de crocodil din piele neagră. Tratează-te cu un supliment care se potrivește cu adevărat la toate.

Observații

Ceasul se livrează în Royal Londoncutia originală Royal London.

Parametrii

Cronograf
1 cronograf
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Decorare
pietre din sticlă
Dimensiune
38 x 42 x 10 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde