Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

21283-02

Brand: Royal London
Elegant, elegant și atemporal - acesta este ceasul Royal London . Cadranul lor negru este decorat cu trei cronografii cu data, ziua săptămânii și ora de 24 de ore. Carcasa, încoronată cu o lunetă… Descriere și parametrii

Descriere

Elegant, elegant și atemporal - acesta este ceasul Royal London . Cadranul lor negru este decorat cu trei cronografii cu data, ziua săptămânii și ora de 24 de ore. Carcasa, încoronată cu o lunetă distinctivă, este realizată din oțel inoxidabil, precum și tracțiunea care fixează ceasul la încheietura mâinii. Indiferent dacă porți o ținută formală sau casual, vei fi mereu elegant cu acest accesoriu.

Observații

Ceasul se livrează în Royal Londoncutia originală Royal London.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
3 cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
40 x 46 x 9 mm

Funcție

Alte
cardan 24 ore
Indicator dată
zile în săptămână - Datieră
Luminiscență
indicator
zile
:
ore
:
minute
:
secunde