Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

21302-03

Brand: Royal London
Ceasurile Royal London vor fi populare la toate doamnele cu un stilou pentru accesorii atemporale. Cadranul lor este decorat cu mâini și numere distinctive care asigură o lizibilitate perfectă a… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile Royal London vor fi populare la toate doamnele cu un stilou pentru accesorii atemporale. Cadranul lor este decorat cu mâini și numere distinctive care asigură o lizibilitate perfectă a timpului. Cu siguranță, vă va plăcea sub-cadranul cu funcția de fază lună. Carcasa din oțel placat cu aur este prevăzută cu cristale clare, care strălucesc orbitor cu fiecare mișcare. Încheietura este fixată de o curea de crocodil din piele neagră. Tratează-te cu un supliment care nu te va obosi.

Observații

Ceasul se livrează în Royal Londoncutia originală Royal London.

Parametrii

Cronograf
1 cronograf
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
aurit - oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Decorare
pietre din sticlă
Dimensiune
33 x 37 x 9 mm

Funcție

Alte
fazele lunii
zile
:
ore
:
minute
:
secunde