Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

21310-08

Brand: Royal London Cod: hRL439

Descriere

Căutați un accesoriu fără sfârșit, care vă oferă un aspect perfect? Nu mai căutați, ceasul femeilor Royal London este piesa potrivită pentru fiecare femeie cu încredere în sine . Forța lor de oțel pune pe combinația blândă dintre banda de argint și ceramică în albastru moale . Carcasa din oțel este prevăzută cu cristale unghiulare care strălucesc cu fiecare mișcare. Tasta luminoasă are trei cadrane multifuncționale pentru a vă informa despre data curentă, zilele săptămânii și ora 24 de ore. Când îți pui ceasul pe încheietura mâinii, tinuta ta are o nouă dimensiune.

Observații

Ceasul se livrează în Royal Londoncutia originală Royal London.

Parametrii

Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Cronograf
3 cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel - ceremică
Culoarea curelei/brățării
argintie - albastru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Decorare
pietre din sticlă
Dimensiune
36 x 36 x 11 mm

Funcție

Alte
cardan 24 ore
Brand: Royal London

Compania Condor Group SRL a fost infiintata in nordul Londrei, în 1938. Într-o lume inundata cu sume incredibile de ceasuri și concurența foarte mare la pariul producător pe modele elegante și stil retro. Toate în design bun locuințe de calitate și mișcările lumii populare Citizen Miyota. Royal London ca brandul sub care să-și vândă ceasul, numele său evocă numele stilul său foarte sugestiv. În plus, ce altceva se poate imagina acest nume decât tradiția aristocrației și o doză suficientă de măiestrie.

Royal London
zile
:
ore
:
minute
:
secunde