Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

21321-03

Brand: Royal London Cod: hRL378

Descriere

Accesorii de moda semnificative, deși în curs, dar fiecare femeie trebuie să aibă în echipamentul lor bucata de versatil, care poate lua o tinuta formala si largă petrecere a timpului liber. Asta e modul în care doamnele ceas de brand proiectat de Royal London în ușor violet. Fața ceasului mizează pe un design fin clasic complet cu mâinile și indexurile din argint. Argint este, de asemenea, carcasa subțire din oțel. Orologere încheietura mâinii curea capsate uzoučkým, care este de asemenea potrivit pentru doamne mai mici. Tratează-te și tu calitatea regală Royal London.

Observații

Ceasul se livrează în Royal Londoncutia originală Royal London.

Parametrii

Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
violet
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
30 x 30 x 7 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Brand: Royal London

Compania Condor Group SRL a fost infiintata in nordul Londrei, în 1938. Într-o lume inundata cu sume incredibile de ceasuri și concurența foarte mare la pariul producător pe modele elegante și stil retro. Toate în design bun locuințe de calitate și mișcările lumii populare Citizen Miyota. Royal London ca brandul sub care să-și vândă ceasul, numele său evocă numele stilul său foarte sugestiv. În plus, ce altceva se poate imagina acest nume decât tradiția aristocrației și o doză suficientă de măiestrie.

Royal London
zile
:
ore
:
minute
:
secunde