Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

21368-04

Brand: Royal London Cod: hRL587

Descriere

Fiecare femeie dorește cel puțin o dată la fiecare dată să strălucească. Experiență pentru tine acest sens impetuos de ceasuri de moda pentru femei Royal London 21368-04 în design bicolor. pietre clare în jurul carcasei și asupra indicilor la fața locului cu tine în fiecare gest frumos. Glitters Vă mulțumim să se uite ceasuri în plus incredibil de lux. Alege un supliment care va sublinia feminitatea ta.

Observații

Ceasul se livrează în Royal Londoncutia originală Royal London.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel - parțial aurit
Culoarea curelei/brățării
aur roz - argintie - bicolor
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Decorare
pietre din sticlă
Dimensiune
33 x 33 x 8 mm
Brand: Royal London

Compania Condor Group SRL a fost infiintata in nordul Londrei, în 1938. Într-o lume inundata cu sume incredibile de ceasuri și concurența foarte mare la pariul producător pe modele elegante și stil retro. Toate în design bun locuințe de calitate și mișcările lumii populare Citizen Miyota. Royal London ca brandul sub care să-și vândă ceasul, numele său evocă numele stilul său foarte sugestiv. În plus, ce altceva se poate imagina acest nume decât tradiția aristocrației și o doză suficientă de măiestrie.

Royal London
zile
:
ore
:
minute
:
secunde