Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

41003-01

Brand: Royal London
Ceasurile Royal London sunt concepute pentru toți bărbații care sunt în căutarea unui plus elegant pentru petrecerea timpului liber și a ținutei formale. Cadranul modelat este decorat cu trei… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile Royal London sunt concepute pentru toți bărbații care sunt în căutarea unui plus elegant pentru petrecerea timpului liber și a ținutei formale. Cadranul modelat este decorat cu trei cronografii cu funcție de cronometru, un indicator de 24 de ore și o ștampilă pentru dată. Vă veți bucura, de asemenea, de luminiscența mâinilor și a indexurilor, permițându-vă să vedeți o perioadă în întuneric. Marele avantaj este rezistența la 10 ATM-uri impermeabile, cu ajutorul căreia poți înota chiar. Ceasul este fixat la încheietura mâinii printr-o curea de piele autentică. Pariați pe Royal London și nu veți regreta.

Observații

Ceasul se livrează în Royal Londoncutia originală Royal London.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
3 cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - parțial cu acoperire PVD
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
100m- înnot
Hmotnost
90
Dimensiune
44 x 52 x 13 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Alte
cardan 24 ore
Luminiscență
indicator și index
Cronometru
cu precizie 11 sucundă, max. 60 minute
zile
:
ore
:
minute
:
secunde