Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

41108-02

Brand: Royal London
Ceasurile Royal London sunt perfecte pentru toți domnii eleganti. Cadranul lor gri vă va impresiona la prima vedere cu designul său - este decorat cu un motiv de coroană împreună cu mâini albastre… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile Royal London sunt perfecte pentru toți domnii eleganti. Cadranul lor gri vă va impresiona la prima vedere cu designul său - este decorat cu un motiv de coroană împreună cu mâini albastre distinctive. Ceasul este fixat la încheietura mâinii printr-o curea de piele maro. Decorați cu accesorii pentru a face o impresie perfectă.

Observații

Ceasul se livrează în Royal Londoncutia originală Royal London.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
aurit - oțel - Acoperire PVD
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
cafeniu
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Hmotnost
50
Dimensiune
38 x 42 x 9 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde