Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Garantăm livrarea până de Crăciun - mai multe informații aici.
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

41196-01

Brand: Royal London Cod: hRL475

Descriere

Brand ceas proiectat de Londra Royle sunt complementare cu adevărat regal. Lor de argint ceas se confruntă căptușite cu figuri fine decorate cu trei cronografe cu funcție de cronometru și timp de 24 de ore, sunt de asemenea necesare dater. detaliu rafinat în formă de albastru mâini întunecate de ceas luminiscentă adaugă vână. Curea din piele neagră cu cusături încheietura mâinii , cu tendințe de model de crocodil. Se decoreaza cu accesoriul potrivit pentru un gentleman.

Observații

Ceasul se livrează în Royal Londoncutia originală Royal London.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
3 cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
100m- înnot
Dimensiune
43 x 47 x 14 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Alte
cardan 24 ore
Luminiscență
indicator
Cronometru
cu precizie 11 sucundă, max. 30 minute
Brand: Royal London

Compania Condor Group SRL a fost infiintata in nordul Londrei, în 1938. Într-o lume inundata cu sume incredibile de ceasuri și concurența foarte mare la pariul producător pe modele elegante și stil retro. Toate în design bun locuințe de calitate și mișcările lumii populare Citizen Miyota. Royal London ca brandul sub care să-și vândă ceasul, numele său evocă numele stilul său foarte sugestiv. În plus, ce altceva se poate imagina acest nume decât tradiția aristocrației și o doză suficientă de măiestrie.

Royal London
zile
:
ore
:
minute
:
secunde