Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

41196-04

Brand: Royal London
Ceasurile Royal London sunt un accesoriu cu adevărat regal. Cadranul lor argintiu, căptușit cu numere fine, împodobește trei cronografii cu o funcție de cronometru și un ceas de 24 de ore, inclusiv… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile Royal London sunt un accesoriu cu adevărat regal. Cadranul lor argintiu, căptușit cu numere fine, împodobește trei cronografii cu o funcție de cronometru și un ceas de 24 de ore, inclusiv ștampila datei necesare. Un detaliu rafinat sub formă de mâini luminiscente albastru închis oferă ceasului un fler. La încheietura mâinii sunt decupate curea din piele maro cu crocodil la modă. Decorați cu un accesoriu adevărat gentleman.

Observații

Ceasul se livrează în Royal Londoncutia originală Royal London.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
3 cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - parțial cu acoperire PVD - parțial aurit
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
cafeniu
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
100m- înnot
Hmotnost
70
Dimensiune
43 x 47 x 14 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Alte
cardan 24 ore
Luminiscență
indicator
Cronometru
cu precizie 11 sucundă, max. 30 minute
zile
:
ore
:
minute
:
secunde