Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

41236-04

Brand: Royal London
Ceasurile Royal London sunt perfecte pentru toți bărbații cu un gust de accesorii elegante. Cadranul lor negru impresionează la prima vedere cu mâini și numere distinctive care asigură o lizibilitate… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile Royal London sunt perfecte pentru toți bărbații cu un gust de accesorii elegante. Cadranul lor negru impresionează la prima vedere cu mâini și numere distinctive care asigură o lizibilitate perfectă a timpului. Trei cronografii vor servi cronometrul și 24 de ore. Există, de asemenea, o casetă de întâlnire. De asemenea, vă vor plăcea detaliile roșii care dau întregii atingeri corecte. Carcasa aurită este din oțel inoxidabil acoperit cu strat PVD negru, curea neagră cu model crocodil din piele. Iubitorii de apă vor aprecia rezistența apei până la 100 de metri, ceea ce vă permite să înotați cu ceasul de la încheietură. Tratează-te cu un supliment care se potrivește aproape de toate.

Observații

Ceasul se livrează în Royal Londoncutia originală Royal London.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
3 cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - parțial aurit - Acoperire PVD
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
100m- înnot
Hmotnost
90
Dimensiune
45 x 51 x 12 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Alte
cardan 24 ore
Luminiscență
indicator și index
Cronometru
cu precizie 11 sucundă, max. 30 minute
zile
:
ore
:
minute
:
secunde