Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

41273-04

Brand: Royal London
Ceasurile Royal London sunt perfecte pentru toți bărbații care iubesc eleganța sportivă. Cadranul lor negru impresionează la prima vedere cu trei cronografii cu funcție de cronometru, precum și o… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile Royal London sunt perfecte pentru toți bărbații care iubesc eleganța sportivă. Cadranul lor negru impresionează la prima vedere cu trei cronografii cu funcție de cronometru, precum și o ștampilă dată specifică la poziția 3. Carcasa din oțel inoxidabil este încununată de o lunetă la scară taximetrică. Ceasul este fixat la încheietura mâinii printr-o curea din silicon negru cu cusături blânde. Veți aprecia rezistența la apă până la 100 de metri . Detaliile roșii oferă întregului acces corect. Pariază pe un supliment care devine o parte indispensabilă din viața ta de zi cu zi.

Observații

Ceasul se livrează în Royal Londoncutia originală Royal London.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
3 cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - parțial cu acoperire PVD
Curea
silicon
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
100m- înnot
Dimensiune
50 x 57 x 13 mm

Funcție

Cronometru
cu o precizie de 1.10 secunde, max. 60 minute
Tahimetru
taheometru
zile
:
ore
:
minute
:
secunde