Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

41311-04

Brand: Royal London
Ceasurile Royal London sunt perfecte pentru un gentleman modern, cu o tentă de eleganță sportivă. Cadranul lor întunecat este decorat cu trei sub-cadran cu funcții de zi a săptămânii, 24 de ore și de… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile Royal London sunt perfecte pentru un gentleman modern, cu o tentă de eleganță sportivă. Cadranul lor întunecat este decorat cu trei sub-cadran cu funcții de zi a săptămânii, 24 de ore și de dublă durată, precum și o ștampilă de date pe 4 poziții. Carcasa din oțel inoxidabil încoronată cu luneta neagră placat cu aur conferă unității un aspect mai masiv. Încheietura este fixată cu o curea din piele, cu pumn de designer și cusături contrastante. De asemenea, veți aprecia rezistența la apă de până la 100 de metri, datorită căreia ceasul va supraviețui chiar și contactului strâns cu apa. Pariați pe un supliment care devine un însoțitor indispensabil pentru viața de zi cu zi.

Observații

Ceasul se livrează în Royal Londoncutia originală Royal London.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
3 cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - Acoperire PVD - parțial aurit
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
100m- înnot
Dimensiune
48 x 53 x 13 mm

Funcție

Alte
ceas dual - cardan 24 ore
Indicator dată
Datieră - zile în săptămână
Luminiscență
indicator și index
zile
:
ore
:
minute
:
secunde