Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

41327-04

Brand: Royal London Cod: hRL339

Descriere

Albastru este culoarea de accesorii semnificative, care nu va dezamagi. Dovada mens ceas Royal London. Fața lor va livra mâinile și indicii puternice, și ciferníčky multifuncțional interesant este proiectat. unic este un indicator al ceasului global cu privire la caz. Trebuie doar să setați ora pentru fusul orar (în cazul Republicii Cehe la Paris) și doar conta câți sunteți în New York, Tokio sau chiar în Sydney. În plus, dacă vă luați ceasul la un costum de petrecere a timpului liber sau tricou, vei fi întotdeauna adevărat gentleman.

Observații

Ceasul se livrează în Royal Londoncutia originală Royal London.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
3 cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
albastru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
100m- înnot
Dimensiune
47 x 52 x 13 mm

Funcție

Alte
ora mondială - cardan 24 ore
Indicator dată
zile în săptămână - Datieră
Luminiscență
indicator și index
Brand: Royal London

Compania Condor Group SRL a fost infiintata in nordul Londrei, în 1938. Într-o lume inundata cu sume incredibile de ceasuri și concurența foarte mare la pariul producător pe modele elegante și stil retro. Toate în design bun locuințe de calitate și mișcările lumii populare Citizen Miyota. Royal London ca brandul sub care să-și vândă ceasul, numele său evocă numele stilul său foarte sugestiv. În plus, ce altceva se poate imagina acest nume decât tradiția aristocrației și o doză suficientă de măiestrie.

Royal London
zile
:
ore
:
minute
:
secunde