Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

41328-03

Brand: Royal London
Fiecare domn modern se va îndrăgosti de ceasul Royal London . Cadranul lor albastru închis este decorat cu trei sub-cadranele negre cu data, ziua săptămânii și ora de 24 de ore și veți aprecia… Descriere și parametrii

Descriere

Fiecare domn modern se va îndrăgosti de ceasul Royal London . Cadranul lor albastru închis este decorat cu trei sub-cadranele negre cu data, ziua săptămânii și ora de 24 de ore și veți aprecia mâinile și indexurile perfect citibile. Carcasă din oțel inoxidabil acoperită cu lunetă înnodată. La încheietura mâinii, ceasul este tăiat cu o curea de piele de ciocolată maro cu matlasare fină. De asemenea, veți aprecia rezistența la apă de până la 100 de metri, datorită căreia ceasul va supraviețui chiar și contactului strâns cu apa. Tratează-te cu un supliment care se potrivește cu adevărat la toate.

Observații

Ceasul se livrează în Royal Londoncutia originală Royal London.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
3 cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
cafeniu
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
100m- înnot
Dimensiune
46 x 52 x 13 mm

Funcție

Alte
cardan 24 ore
Indicator dată
zile în săptămână - Datieră
Luminiscență
indicator
zile
:
ore
:
minute
:
secunde