Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

41334-02

Brand: Royal London Cod: hRL348

Descriere

Pentru bărbați Uita - te la Royal London vă la prima vedere, designul futurist al cadranului, oferind uneltele din aur și argint , împreună cu ciferníčky multifuncțional , informând despre data și ziua curentă a săptămânii. Curea din piele neagră de calitate încheietura ceas-cusut în piele imitație de crocodil. Primi supliment, care dă tinuta o dimensiune cu totul nouă.

Observații

Ceasul se livrează în Royal Londoncutia originală Royal London.

Parametrii

Cronograf
2 cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Impermiabilitate
100m- înnot
Dimensiune
44 x 44 x 10 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră - zile în săptămână
Luminiscență
indicator
Brand: Royal London

Compania Condor Group SRL a fost infiintata in nordul Londrei, în 1938. Într-o lume inundata cu sume incredibile de ceasuri și concurența foarte mare la pariul producător pe modele elegante și stil retro. Toate în design bun locuințe de calitate și mișcările lumii populare Citizen Miyota. Royal London ca brandul sub care să-și vândă ceasul, numele său evocă numele stilul său foarte sugestiv. În plus, ce altceva se poate imagina acest nume decât tradiția aristocrației și o doză suficientă de măiestrie.

Royal London
zile
:
ore
:
minute
:
secunde