Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

41358-10

Brand: Royal London
Ceasurile Royal London vor îndrăgosti de toți domnii cărora le plac accesoriile elegante. Cadranul albastru este decorat cu mâini elegante de aur roz și cifre romane. Ceasul este apoi atașat la… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile Royal London vor îndrăgosti de toți domnii cărora le plac accesoriile elegante. Cadranul albastru este decorat cu mâini elegante de aur roz și cifre romane. Ceasul este apoi atașat la încheietură prin tragerea oțelului inoxidabil într-un design bicolor atemporal . Odată ce o fixați, chiar și cea mai obișnuită ținută capătă o adevărată scânteie.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel - parțial aurit
Culoarea curelei/brățării
bicolor
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
41 x 45 x 9 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
zile
:
ore
:
minute
:
secunde