Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

41369-12

Brand: Royal London
Indiferent dacă alegi să porți o ținută formală sau casual, ceasurile Royal London îți vor regla întotdeauna aspectul. La prima vedere, vei fi atras de cadranul de ciocolată maronie , care este… Descriere și parametrii

Descriere

Indiferent dacă alegi să porți o ținută formală sau casual, ceasurile Royal London îți vor regla întotdeauna aspectul. La prima vedere, vei fi atras de cadranul de ciocolată maronie, care este luminat spre centru. Nu trebuie să ne lipsească sunt mâinile, indexurile și numerele lungi și înguste de argint, precum și ștampila datei în poziția 3. Încheietura este fixată de o lovitură din oțel Milan, care se adaptează la circumferința fiecărei încheieturi, fără a fi nevoie de scurtare profesională. Pariați pe un add-on care cu siguranță nu va trece neobservat.

Observații

Ceasul se livrează în Royal Londoncutia originală Royal London.

Parametrii

Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel - brățară milanese
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
38 x 42 x 8 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
zile
:
ore
:
minute
:
secunde