Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Automat 41479-03

Brand: Royal London
Ceasul Royal London este caracterizat de atemporalitate și de înaltă calitate. Acest ceas automat de lux captivează fiecare om cu designul său crocant. Rețineți crestăturile din jurul feței ceasului.… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasul Royal London este caracterizat de atemporalitate și de înaltă calitate. Acest ceas automat de lux captivează fiecare om cu designul său crocant. Rețineți crestăturile din jurul feței ceasului. Carcasa este din oțel inoxidabil și este conectată la o curea din piele de înaltă calitate . Cu acest accesoriu vestimentar veți da o impresie puternică.

Observații

Ceasul se livrează în Royal Londoncutia originală Royal London.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
automat - mecanice la mișcarea mânilor
Pentru rezervă de putere
38 oră
Carcas
oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
cafeniu
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
40 x 48 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde